Blog

Kuinka bloggaat mielenkiintoisella tavalla puukehyksistä?

Joskus uudenlaisen tulokulman löytäminen blogipostauksen teemaan voi tuntua haastavalta. Ehkä olet tekemässä esimerkiksi kaupallista yhteistyötä aiheesta, joka on sinulle entuudestaan uusi tai jota et tunne vielä kovin hyvin, mutta joka kuitenkin istuu hyvin blogisi teemaan. Tällöin voi olla vaikeaa keksiä mielenkiintoista näkökulmaa ja inspiraatiota voi joutua odottamaan hetken. Ei kuitenkaan hätää, sillä kaikille paljon kirjoittaville alan ammattilaisille käy joskus näin! Sinulla saattaa olla sisustusaiheinen blogi, jossa sinun pitäisi kertoa vaikkapa tietyn liikkeen puisista kehyksistä tavalla, joka kiinnostaa lukijoita ja tuo hänelle lisäarvoa. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia vinkkejä, joiden avulla voit lähteä etsimään mielenkiintoista tulokulmaa, kun tarkoituksenasi on blogata laadukkaista puukehyksistä.

Valitse ajankohtainen tulokulma

Ajankohtaisen tulokulman valitseminen voi tuoda postaukseen lisäarvoa ja tehdä siitä erityisen mielenkiintoisen. Mieti vaikkapa millaiset sisustustyylit ovat juuri nyt erityisen pinnalla tai valitse vaikkapa tyyli, jota monet suositut bloggaajat suosivat juuri nyt. Esimerkiksi boho-tyyli on tällä hetkellä monissa suosituissa alan blogeissa näyttävästi esillä. Valittuasi postauksesi teeman voit esitellä postauksessa sellaisia puisia kehyksiä, jotka sopivat erityisen hyvin juuri kyseiseen sisustustyyliin. Boho-tyylissä suositaan luonnonmateriaaleja, joten puukehykset sopivat tyyliin erityisen hyvin. Löydät laadukkaat Puukehykset bga.fi-sivustolta!

Tuo lukijoillesi lisäarvoa

Lukijat arvostavat postauksia, jotka tuovat heille lisäarvoa ja jotka ilahduttavat heitä. Pyri esimerkiksi ratkaisemaan jokin lukijan tai lukijoiden sisustukseen liittyvä ongelma. Jos esimerkiksi lukijasi ovat pyytäneet sinulta vinkkejä upeiden kuvakollaasien luomiseen, kerro heille omat niksisi ja luo näyttäviä kollaaseja puukehysten avulla. Käytä luovuuttasi ja tuo sisustussilmäsi rohkeasti esille! Puukehyksin kehystetyt kuvat ovat myös loistavia lahjaideoita. Jos lukijasi ovat kyselleet lahjaideoiden perään, voi tässäkin piillä oivallinen tulokulma puukehyksiä esittelevään postaukseen! Kauniisti kehystetyt kuvat lapsenlapsista ovat oivallinen lahja isovanhemmille ja luonnosta nauttivalle ystävälle voi hyvin antaa lahjaksi kuvia vaikkapa yhteisestä luontoretkestä. Mahdollisuuksia on monia!

Järjestä arvonta tai kilpailu

Lukijat arvostavat myös mahdollisuuksia voittaa jotakin blogin arvonnassa tai kilpailussa. Arvonta tai kilpailu voidaan järjestää myös blogin somekanavilla, kuten Facebookissa, kunhan vain järjestäjä muistaa tutustua huolellisesti alustan sääntöihin ja käytänteisiin. Samalla saatat saada blogillesi lisää lukijoita. Uskollisille ja pitkäaikaisille lukijoillesi arvonnat ja kilpailut kertovat, että arvostat heidän mukana oloaan ja että haluat tarjota heille jotakin kivaa. Jos haluat saada niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla, voit järjestää arvonnan, jossa ensin esittelet kauniita puisia kehyksiä ja annat tämän jälkeen lukijoillesi mahdollisuuden voittaa jokin näistä kehyksistä. Mahdollisuuksien mukaan arvonta tai muu kilpailu onnistuu ehkä jopa yhteistyössä jonkin alan yrityksen kanssa.

Esittele puukehyksiä myyvä verkkokauppa

Yksi tapa lähestyä puisia kehyksiä käsittelevää teemaa on esitellä niitä myyvä erikoisverkkokauppa, kuten bga.fi. Parhaassa tapauksessa voit jopa saada verkkokaupasta yhteistyökumppanisi. Tällöin saat samalla mahdollisuuden ansaita tuloja tai tuotteita postauksen kautta. Samalla lukijasi pääsevät tutustumaan verkkokauppaan, joka voi olla heille ennestään tuntematon. Esittele verkkokaupan toimintaa ja sen tuotteita monipuolisesti postauksessasi ja kerro miksi lukijoidesi kannattaa tilata puukehykset juuri tästä verkkokaupasta. Voit kertoa myös omakohtaisia kokemuksiasi verkkokaupasta tilaamisesta ja kaupan tuotteista. Mistä pidit erityisesti ja missä kohtaa verkkokauppa voisi ehkä vielä vähän petrata? Omakohtaiset kokemukset kiinnostavat lukijoita aivan erityisesti, sillä niissä kuultaa elämän maku!

appdev